Welkom bij Villa Trèpetie, dé winkel voor landelijk wonen!

Gelegen in de Rechtstraat in het trendy stadsdeel Wyck te Maastricht.
Bij ons vindt u een groot assortiment in woonartikelen in Engels en Franse stijl en inmiddels ook Scandinavische stijl.
Bent u op zoek naar die aparte tafel, dat unieke slagersblok, die mooie antieke buffetkast, een Marokkaanse kelim of net dat specialere cadeautje? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Is het Poolse handgemaakte servies van Bunzlau Castle ook uw favoriet?
Wij verkopen alle gangbare motieven en modellen en we hebben een unieke spaaractie waarmee u kunt sparen voor korting op dit mooie servies.
Ook voor het Engelse Burleigh servies, de verlichting van Tierlantijn/Frezoli, de mooie horloges van Cluse kunt u bij ons terecht. En nog veel meer..
Van veel merken zijn wij dé dealer in de regio!

Villa Trèpetie is in 2002 gestart in een piepklein 17e eeuws pandje op de Rechtstraat in Maastricht, waaraan de Villa haar naam ontleent. Het is een fonetisch samen voegsel van de Franse woorden très en petit, wat zeer en klein betekent. Vrij snel bleek dit pand inderdaad te klein en ben ik, Renate Souren, na een korte tussenstop op de Hoogbrugstraat, uiteindelijk op het huidige adres in de Rechtstraat beland. Inmiddels is de winkel al lang niet meer ‘très petit’ en is de Villa uitgegroeid tot een toonaangevende, stijlvolle, tot ver over de landsgrenzen bekende interieurzaak met een uitgebreid assortiment aan woonartikelen, zoals handbeschilderde serviezen, binnen- en buitenverlichting, meubels, en heel veel leuke en ook speciale woonaccessoires.
Nog niet zo lang in het assortiment zijn stationery: kaarten, notitieboekjes en ook taxidermy: vlinders, vleermuizen, fossielen. Kortom, we staan niet stil en blijven onze collectie verfijnen en afstemmen op de tijd.

Nieuwsgierig? Dan zien we u graag in de Villa!

Openingstijden

Maandag

13:00 - 18:00

Dinsdag

10:00 - 18:00

Woensdag

10:00 - 18:00

Donderdag

10:00 - 18:00

Vrijdag

10:00 - 18:00

Zaterdag

10:00 - 17:00

Zondag

12:00 - 17:00

Adres

Ons adres:

Rechtstraat 38 6221 EK Maastricht

Telefoon:
Plan Mijn Route