’t Kaasmes  is gevestigd  in het Makado centrum te Alblasserdam. Door service, kwaliteit  en gezelligheid is ons bedrijf  hier sinds 1998 een begrip geworden. Dagelijks zijn wij bezig om de lekkerste producten  voor onze klanten te selecteren. Om er zeker van te zijn dat wij het lekkerste  voor onze klanten vinden, bezoeken wij regelmatig vakbeurzen, leveranciers  en ons kaaspakhuis  te Kerkdriel. Naast een goede kwaliteit staat klantvriendelijkheid bij ons in een hoog aanzien. Dit vindt u terug  in de uitstraling van onze winkel en van ons goed opgeleid personeel dat pas tevreden is als u dat ook bent. Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij over onze producten een goed advies kunnen geven. Zo word onze eigen ‘Kaasmes Exclusief’ gemaakt in de meest  duurzame kaasmakerij van de wereld waar nog gewerkt wordt met open treinneerbakken wat uniek is in de wereld.

Ons bedrijf kenmerkt  zich door dag verse producten, zo branden we elke dag verse noten, snijden we vleeswaren waar u bij staat, uw stuk kaas zoals u dat wilt en maken voor u ook de leukste vers pakketjes.

Niet voor niets zeggen wij: ‘dagelijks vers van ’t Kaasmes’.

Ons kaas-assortiment bestaat uit: de lekkerste Noord -Hollandse kaas, welke gemaakt wordt bij de Conokaasmakers waar de kaasmeester met passie en vakmanschap een goede basis legt voor onze kaas. In ons kaaspakhuis verzorgen de beste kaasaffineurs  dit tot het lekkere eind product dat u van ons mag verwachten.  Verder kopen we van verschillende boeren de pareltjes uit hun assortiment, bijvoorbeeld van boer Slob, Mulder, Noordam, Onderwater en andere boeren.  Onze buitenlandse kazen worden gekocht op de buitenlandse kaasmarkten van Frankrijk, Italië en Spanje. Wij betrekken onze noten van een toonaangevend bedrijf op dat gebied, welke wij dagelijks vakkundig voor u branden, mixen, zouten of op een andere manier behandelen. Onze bonbons komen bij een chocolaterie vandaan die de lekkerste chocolade tot een  mooi eindproduct maakt. Onze vleeswaren worden door inkopers geselecteerd die hier al veel ervaring  in hebben, dat proeft u in het eindproduct: zoals een met goud bekroonde ham, een uitmuntende grilworst, saltuffo-cervelaat en ambachtelijk gebraden gehakt.

Een bezoek aan het kaasmes is het begin van iets lekkers.

U vindt bij ons een breed assortiment kaas, noten, bonbons,  vleeswaren en leuke snoep dingen voor een zuivelpakket. U zou de verrassende blik van de ontvanger eens moeten zien! Zo proberen we elke keer weer wat bijzonders voor u in te kopen. Dus is een bezoek aan ons, buiten een gezellig aankoop moment, ook altijd weer een verrassing. Wat is er weer voor lekkers door onze kaasspecialist Sjaak Wols gekocht? We kopen wekelijks een ‘verrassingsproduct’ voor in onze buitenlandse kaaskoeling. Ook kopen we een boerenkaas van 60 kg de ‘Boeren Ambacht’ die ongeveer 40 tot 50 weken oud is, een paté van de maand, bijvoorbeeld uienconfituur paté en wild paté. In onze saladekoeling vindt u seizoensalade en filet americain  van een sublieme kwaliteit. Of wat dacht u van onze noten mixen ‘Ondeugend’, ‘Macadamia mix’ of ‘Naturel mix’? Genoeg redenen dus om ons met uw bezoek te vereren.

Openingstijden

Maandag

11:00–18:00

Dinsdag

09:00–18:00

Woensdag

09:00–18:00

Donderdag

09:00–18:00

Vrijdag

09:00–21:00

Zaterdag

08:00–17:00

Zondag

Gesloten

Plan Mijn Route