SHOEBALOO, een bedrijf dat is opgericht door de ondernemer Hartog Streim in Amsterdam, heeft een reputatie opgebouwd als de belangrijkste bron van high-end designer schoenen, tassen en accessoires in Nederland en daarbuiten opgebouwd.

De SHOEBALOO succesverhaal begon in de vroege jaren zeventig, met een kleine winkel in de beruchte Jordaan gebied in het centrum van Amsterdam, bij de verkoop van de populaire Spaanse laarzen ‘Botas Camperas’. Met een groeiende fashion klantenkring, besloot het bedrijf te verhuizen in 1983 door het openen van een winkel op het Koningsplein, Amsterdam, de verkoop van alleen herenschoenen. In minder dan tien jaar werd een tweede winkel geopend in 1991 in de high-end designer winkelstraat van de P.C. Hooftstraat, Amsterdam. De P.C. Hooftstraat het huis van de meest elegante en dure winkels, meteen de hoge standaard voor SHOEBALOO, met de nadruk op de internationale cutting-edge labels als Prada, Gucci en Dolce & Gabbana.

In 2000 werd nog een prestigieuze winkelstraat bestemming toegevoegd in de Leidsestraat in Amsterdam, uitsluitend met nadruk op de dames. In de daarop volgende jaren Shoebaloo uitgebreid als de snelheid van het licht, met een Flagship store in Rotterdam in 2006, het aanbieden van de volledige SHOEBALOO collectie en een Fashion Extra’s op te slaan in de Cornelis Schuytstraat, het aanbieden van accessoires, it-bags en alle Fashion Extra’s. Met de gerenommeerde Nederlandse architectenbureau Meyer en Van Schooten Architecten (MVSA), die verantwoordelijk is voor de winkels in de PC Hooftstraat, Rotterdam, Maastricht en Utrecht, architect Ronald Hooft, die voor de slanke en verfijnde interieur van de winkel aan de Cornelis Schuytstraat ondertekend, de unieke SHOEBALOO shopping ervaring was ingesteld. Zes winkels met de typische SHOEBALOO look and feel, uitstekende interieur, hebben verfijnde smaak de perfecte SHOEBALOO shopping ervaring gecreëerd.

Na zeven winkels in Nederland, heeft SHOEBALOO eindelijk gestart met een online shop voor haar klanten in heel Europa. Een plek waar de geselecteerde high-end designer wear voldoet redactie nieuws, foto’s en artwork.

Openingstijden

Maandag

12:00 - 18:00

Dinsdag

10:00 - 18:00

Woensdag

10:00 - 18:00

Donderdag

10:00 - 18:00

Vrijdag

10:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 18:00

Zondag

12:00 - 18:00

Plan Mijn Route