Het steenhouwersvak zit de familie Hilgers in de genen. Vader en grootvader Hilgers, afkomstig uit de regio Aken, waren begin vorige eeuw al actief in het ‘Steinmetz Gilde’.

Reeds in 1933 begonnen zij in Nederland hun eerste steenhouwerij. Het vervaardigen en plaatsen van grafmonumenten was van oudsher onze ‘core-business’ zijn, maar de laatste jaren hebben we ons ook toegelegd op de toepassing van graniet en marmer in de privé- en zakelijke omgeving. Verder zijn we gespecialiseerd in restauratie van natuurstenen monumenten en gebouwen. Wij verzorgen het gehele project vanaf de eerste keuze van de steen tot de plaatsing geheel in eigen regie en kunnen snel leveren binnen de geplande termijn. Al onze projecten zijn stuk voor stuk unieke werken uit graniet of marmer. Ze zijn zo veel mogelijk tot stand gekomen in samenspraak met u, onze afnemers omdat uw tevredenheid ons eerste doel is.

Onze grafmonumenten worden vanuit ambachtelijke perspectief en met veel passie voor U vervaardigd en geplaatst, incl. 25 jaar garantie op verzakking en scheuren. Wij vervaardigen unieke gedenktekens als blijvende herinnering aan dierbare overledenen. Een eigentijdse vormgeving en tegelijkertijd niet tijdgebonden. Komt U gerust naar onze binnen en buitenshowroom voor een eerste vrijblijvend gesprek. Ornamenten van brons, aluminium, roestvrijstaal, cortenstaal, glas enz. Vele mogelijkheden, ook brons in vele patines. Ook hierbij bepalen we graag als het monument geheel klaar is nog de juiste positie van de losse onderdelen, met U samen. Wat betreft de inscriptie, zijn de mogelijkheden veelzijdig van gezandstraald, naar wens ingekleurd, tot brons, aluminium, rvs of handgekapt. Bij het vervaardigen hiervan werken we met vele soorten marmer, graniet, composiet. Verder uiteraard in het veelgevraagde Belgische hardsteen. wij kunnen U van dienst zijn met het leveren en plaatsen van natuursteen.

Het steenhouwersvak zit de familie Hilgers in de genen. Vader en grootvader Hilgers, afkomstig uit de regio Aken, waren begin vorige eeuw al actief in het ‘Steinmetz Gilde’. “Wij verzorgen het gehele project vanaf de eerste keuze van de steen tot de plaatsing geheel in eigen regie en kunnen snel leveren binnen de geplande termijn.”

 

Openingstijden

Maandag

10:00–17:00

Dinsdag

10:00–17:00

Woensdag

10:00–17:00

Donderdag

10:00–17:00

Vrijdag

10:00–17:00

Zaterdag

10:00–12:00

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Ambyerstraat-Noord 158, 6225 EJ Maastricht

Telefoon:
Plan Mijn Route