Wij zijn een exclusief Miele keukencentrum in het stadshart van leiden. Bij iedere fase in uw leven hoort een nieuwe keuken. Gaat u voor een stoer en modern design, bent u meer liefhebber van klassiek of valt u voor de charmes van een landelijk design? Wij weten als geen ander hoe belangrijk de invulling van de hedendaagse keuken is.

In elke fase van uw leven past een unieke keuken van Barthen Keuken Design Center. Of u nu eindelijk die gewaagde droomkeuken in uw riante villa wilt of de keuken de kers op de taart is van jullie eerste nieuwbouwhuis, wij denken graag met u mee! Ook voor de vervanging van uw apparatuur en andere adviezen kunt u terecht in de sfeervolle showroom aan de Korevaarstraat in Leiden.

Wilt u een nieuwe keuken kopen? Sinds jaar en dag bevindt deze showroom zich aan de drukke Korevaartstraat in Leiden, en wie eenmaal binnen is wordt omarmd door het design van prachtige grote en kleine keukenprojecten. En zeker niet in de laatste plaats door hartelijkheid. Barthen Keuken Design Center is een echt familie bedrijf dat al 25 jaar bestaat. Andre Barthen is sinds 1973 werkzaam in de keukenbranche, Ria, zij is gespecialiseerd in kleuren en combinaties, Sidney, die van beide ouders hun specialisme heeft geërfd en sinds 2012 is ook Rachael werkzaam in het bedrijf, zij houdt zich bezig, net als Ria, in het adviseren van kleuren en combinaties. Of u nu van minimalistisch en strak, of van romantisch en klassiek houdt; de ongekend hoge kwaliteitsnormen die Zeyko exclusief aan de dag legt, vermengd met duizenden kleur- en materiaal mogelijkheden én onze knowhow, maakt van uw keuken altijd een bijzondere. Ook in de middenklasse zijn wij sterk vertegenwoordigd met het heel mooie Sachsen Küchen, dat in kwalitatieve zin vér boven het middensegment uitsteekt, maar qua prijs zeker niet. In tegendeel zelfs!

Openingstijden

Maandag

gesloten

Dinsdag

10:00–17:00

Woensdag

10:00–17:00

Donderdag

10:00–17:00

Vrijdag

10:00–17:00

Zaterdag

10:00–17:00

Zondag

10:00–17:00

Plan Mijn Route