Met ruim 4.000 vierkante meter is Kookpunt één van de grootste kookwinkels in de Benelux. Met een zeer uitgebreid assortiment aan onder meer keukenapparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben we zo een beetje alles waar de hobby en professionele kok van droomt. Kookpunt gelooft in service en expertise en heeft meer dan vijftig jaar ervaring in de verkoop van kookartikelen. Iedere afdeling heeft dan ook zijn eigen specialist die met al zijn/haar kennis klaarstaat voor al je vragen.

Al onze artikelen zijn opgedeeld in afdelingen. Zo hebben we een bakafdeling waar je als bakker je hart op kunt halen aan de hoeveelheid bakspullen. We hebben een espressoafdeling waar menig barista flauwvalt en wie van messen houdt moet zeker eens langskomen op onze vlijmscherpe messenafdeling. Daarnaast hebben we een boeken- en pannenhoek, barbecue- en fornuizenafdeling, een enorme elektra-afdeling voor al het apparatuur en natuurlijk mogen we de serviezenhoek niet vergeten. Tot slot hebben we een eigen serviceafdeling waar onderhoud en reparaties gedaan worden.

Hart van Kookpunt

Kookpunt is specialist in kookartikelen voor in je keuken. Daarom laten we specialisten in masterclasses uitleggen hoe je met mooie artikelen het beste eten kunt bereiden. Als je optimaal gebruik maakt van je apparatuur, gaat ook de kwaliteit van je voedsel omhoog. Daarom vertellen verschillende experts je iedere week meer over bepaalde artikelen. Je leert niet alleen waar de producten voor zijn, maar je leert ook hoe je ze moet gebruiken en wat je er allemaal mee kunt maken.
De masterclasses vinden plaats in het Hart van Kookpunt: een keuken in de vorm van een enorme koperen pan die in het midden van de winkel staat. Ze zijn allemaal vrijblijvend te bezoeken. Kijk hier voor de masterclasses van deze week.

Openingstijden

Maandag

09:30 - 18:00

Dinsdag

09:30 - 18:00

Woensdag

09:30 - 18:00

Donderdag

09:30 - 21:00

Vrijdag

09:30 - 21:00

Zaterdag

09:30 - 18:00

Zondag

12:00 - 18:00

Plan Mijn Route