Iwink één van de eersten zijn geweest die in Nederland Netscape Navigator opstartte. Er was alleen nog niet zoveel te doen. Alles werd met de hand gecodeerd en de eerste websites gingen over het maken van websites. Simon leerde zichzelf programmeren. Een jongenshobby. Zijn leraar Engels wees hem op een wedstrijd voor middelbare scholieren wereldwijd. ‘Maak een educatieve website’ was de opdracht. ThinkQuest. En hij won.

Er wordt hard gewerkt, veel gelachen en er worden mooie dingen gemaakt. Alles pakken ze aan. Het klantenbestand groeit, de opdrachten groeien, de omzet groeit. Er worden stagiaires aangenomen. Even later treden ze in dienst en heeft iWink personeel. Langzaam wordt het tijd om te verhuizen naar een groter onderkomen. Mensen hebben een goed gevoel bij ‘de jongens van iWink’. iWink wordt langzaam bekender in Noord-Nederland. Concurrenten raken wat onrustig. ‘Hoe doen die jongens dat toch?’

Met dit team is iWink niet te stoppen. Steeds melden zich klanten die meer vragen van iWink dan daarvoor. Daardoor worden er elk kwartaal weer nieuwe iWinkers verwelkomd. Om kwaliteit te kunnen blijven garanderen, om het serviceniveau te kunnen handhaven, om het plezier van iedereen te kunnen borgen. Klanten zijn nog steeds het allerbelangrijkst. Het opleveren van een foutloos project, het tot diep in de nacht uitpluizen van een PHP-mysterie, het maken van oplossingen die serieus het verschil maken. Het kunnen oplossen van bugs binnen minuten. En dit trots melden aan de klant. Dat maakt iWink sterk. Elk proces dat vaker dan twee keer per week plaats vindt, wordt geautomatiseerd. Facturen, offertes, urenbriefjes, afspraken maken, communicatie bijhouden. Lichtelijk ingegeven door luiheid, want ‘we hebben geen zin om dingen te doen die we niet leuk vinden’, zorgen ze met deze innovaties voor een belangrijke stap vóór.iWink is een van de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland.

Openingstijden

Maandag

09:00–17:00

Dinsdag

09:00–17:00

Woensdag

09:00–17:00

Donderdag

09:00–17:00

Vrijdag

09:00–17:00

Zaterdag

gesloten

Zondag

gesloten

Plan Mijn Route