Dobey is een dierenwinkel anders dan anderen. Je vindt bij ons alle denkbare kwaliteitsproducten voor alle soorten huisdieren.
Van gezonde voeding tot speeltjes, snacks, manden en hokken. Maar je vindt bij ons vooral liefde voor dieren. En dat verschil merk je.We selecteren alleen de allerbeste producten. We geven graag een goed advies, dat we 9 van de 10 keer met onze eigen huisdieren in de praktijk hebben opgedaan. En we bieden altijd iets nieuws, zodat je jouw huisdier kan blijven verwennen met de juiste voeding, een gezonde snack of bijvoorbeeld een nieuw speeltje. Want ook dat is waar we dol op zijn!

Dobey is een formule die werkt op franchisebasis. Dat betekent dat iedere Dobey winkel eigendom is van een zelfstandig ondernemer die samen met alle ruim 60 Dobeyondernemers bewust gekozen heeft voor samenwerking met Dobey. Dat doen zij omdat zij de kernwaarden van Dobey niet alleen onderstrepen, maar juist ook actief willen uitdragen naar hun klanten.

De Dobey kernwaarden zijn Deskundigheid, Betrokkenheid & Passie. Deze vindt u terug bij alle Dobey ondernemers en hun medewerkers.
Zij doen niets liever dan je adviseren over je konijn, hond, kat of goudvis. Ieder dier vinden ze fantastisch. En misschien nog wel belangrijker, ze weten er veel van af. Door hun opleidingen, maar vooral door hun praktijkervaring. Want vrijwel iedereen die bij Dobey werkt heeft natuurlijk zelf huisdieren.

De Dobey formule wordt ontwikkeld en beheerd door Dobey retail bv (zie contact voor contactgegevens). Dat gebeurt samen met een afvaardiging van de Dobeyondernemers omdat op die manier de kennis optimaal gebundeld wordt. Landelijke retail expertise komt op die manier samen met de kennis van klantenbehoeften vanuit de winkelvloer.

Openingstijden

Maandag

11:00 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 20:00

Zaterdag

08:30 - 17:30

Zondag

gesloten

Adres

Ons adres:

Uitslagsweg 95-15, 7556 LN Hengelo

Telefoon:
E-mail:
Internet:
Plan Mijn Route